Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ - ΠΕΤΡΙ : ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ.

 
Ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥΣ...

 
    ΡΕΜΑ "ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ" ΠΡΙΝ
 
ΡΕΜΑ "ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ" ΜΕΤΑ
 
Πριν λίγες μέρες το Nemea15 είχε κάνει μια ανάρτηση για της Αρχαίας Νεμέας το ... κάγκελο που αφορούσε το ρέμα που προκλητικά και νύχτα μπάζωσε ο Δήμος για να κάνει αυλίτσα στον Γεωργούση να μην κουράζεται να πηγαίνει απ' το σπίτι του δίπλα στην αποθήκη του (https://nemea15.blogspot.gr/2018/02/blog-post.html). Θυμάστε που μετά το μπάζωμα ο μεγάλος αγροτοπατέρας έβαλε και κάγκελα για να προστατέψει την ιδιοκτησία του!
Συντοπίτες του μας ενημέρωσαν ότι δυο μέρες μετά την ανάρτησή μας έμεινε με το ... κάγκελο στο χέρι, αφού αναγκάστηκε να βγάλει την περίφραξη του ... ρέματος, αφήνοντας όμως τις γλαστρούλες και το βαρελάκι, μάλλον γιατί θα τα ξαναβάλει κάποια στιγμή όταν ξεχαστεί το θέμα.
Έτσι το μπαζωμένο ρέμα είναι ελεύθερο για να κάνουν τώρα που θα καλοκαιριάσει τη βόλτα τους οι κάτοικοι της Αρχαίας Νεμέας και να ρεμβάζουν ανενόχλητοι!!!
Πληροφορίες μας λένε ότι ο Γεωργούσης είναι πολύ δυσαρεστημένος και με τον δήμαρχο Καλαντζή και με τον πρόεδρο ...Μαγγανά, γιατί στο δημοτικό συμβούλιο όταν έβαλε το θέμα για το μπάζωμα ο Ανδριανάκος  μιλώντας για ρουσφέτια, ο δήμαρχος έκανε ως συνήθως το παπί κι ο πρόεδρος απάντησε "εγώ δεν μπάζωσα κανένα ρέμα" ρίχνοντας το μπαλάκι στο παπί... ε ... συγνώμη στον Δήμαρχο.
Αυτά με την Αρχαία Νεμέα...
 
Τώρα όμως ήρθε η σειρά  κι άλλου χωριού.
Στο Πετρί οι κάτοικοι είναι έξαλλοι με μάντρα που έχτισε ο δήμος σε συντοπίτη τους, με τη δικαιολογία ότι θα στηρίξει μ' αυτή τον δρόμο που περνάει μπροστά. 
Οι κακές γλώσσες λένε ότι το θέμα ήταν παλιό και ότι και επί Ανδριανάκου είχε ζητήσει ο Πετρινιώτης  ο Δήμος να του φτιάξει τη μάντρα αλλά είχε πέσει σε ... τοίχο.
Ξαναέβαλε το θέμα όμως τώρα στον δήμαρχο Καλαντζή που το αντιμετώπισε με φοβερή κατανόηση και ...στοργή  κι έτσι  αυτή τη φορά είδε την επιθυμία του να εκπληρώνεται προκαλώντας όμως την οργή των συγχωριανών του που μιλάνε ξεκάθαρα για ρουσφέτι.
Για το θέμα αυτό όμως θα το ξαναπούμε...
 
 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ : Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ....

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (;) ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ      Για να μην ξεχνιόμ α στε ....απολαύστε τον Δήμαρχο Καλαντζή στ...